Programma’s / Nieuws

Buiten de programma’s om is er op de overige tijden een non-stop muziekprogramma te horen met muziek van de 60’s tot nu en met van alles zo’n beetje tussen André Hazes s.r. en Nirvana. Kortom voor elk wat wils dus!

Programmering:

Vanaf vrijdag 19 april: Elke vrijdag tussen 15.00 en 17.00 “Vinyl Friday” met presentator Wim van Hierden: Een verzoekplatenprogramma in navolging van Wouter van der Goes – van destijds op Radio 2 – waarin je dan wel verzoekjes via What’s App kunt doen, die dan ook nog (zoveel mogelijk) van vinyl gedraaid zullen worden!

Wil je ook jouw programma op Radio Impuls? Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om radio te maken. Dit kan zowel bij ons in de studio als ook vanuit je eigen studio via een aan ons beschikbaar gestelde URL. Geïnteresseerd? Heel simpel, meld je dan via het contactformulier op deze website? Het uitgangspunt is alleen wel dat jouw programma’s niet grof beledigend, politiek of religieus van aard zullen moeten zijn. We willen namelijk wel een neutraal, maar zeker geen saai radiostation proberen te blijven.